Vision

Vision

Jag älskar det jag gör och jag vill bygga upp ett stabilt, personligt och hållbart företag. Förtroende och kundfokus är viktigt för mig! Jag har en vision, se ”Rätt Val” och det har ett viktigt samband med ”Rätt Val hälsa”.

I år lägger jag fokus på Matpaket för ett barn i Malawi, En julkasse till en familj i Sverige och en slant till till våra hemlösa pensionärer

Jag har nu min egen erfarenhet av vad rätt näring kan åstadkomma. Jag delar gärna med mig hur jag på ett väldigt enkelt sätt hittade min och mina barns extra självförtroende, glädje och energi, vilket verkligen bidragit till bättre fokus och mindre stress. = Ökad livskvalité!

Är du intresserad eller bara nyfiken, boka ett kostnadsfritt möte så berättar jag mer.

Kontakta oss

et|icon_pin_alt|

Radiovägen 3, 135 48 TYRESÖ

et|icon_phone|

07200 690 39

et|icon_mail_alt|

rattval@outlook.com