Referenser

SOFIE NEEDLES

I mitt kreativa yrke som tatuerare är det viktigt att ha en redovisningskonsult som förstår ens behov – Tack vare Pia och Rätt Val redovisning har jag kunnat koncentrera mig fullt ut på mitt egna skapande och mina kunder. Hon är serviceminded, noggrann, pålitlig och har hjälpt mig med allt från stort till smått.

Ann-Sofie Lönnqvist

Rätt Val redovisning hjälper mig med allt jag och mitt företag behöver, gällande bokföring, redovisning, skatter m.m. Det stora engagemanget och den personliga servicen gör att jag känner mig trygg med mitt val av redovisningsbyrå. Jag kan lägga all tid och kraft på min kärnverksamhet.

Lena Åhom – VD

Pia är envis och har en ovilja mot att ge upp, vilket varit en stor styrka i många av hennes ansvarsområden. Hennes sinne för struktur och vilja att det ska vara rätt har varit till stor hjälp för både teamet och företaget som helhet. Hon har velat lära sig nya saker och därför gärna tagit sig an nya uppgifter och är inte rädd för att hjälpa till där det behövs.

Mari Fjällborg – Ekonomichef

Pia har under perioden hos oss visat sig vara positiv, arbetsvillig, noggrann samt har förmågan att snabbt sätta sig in i nya arbetsuppgifter. Pia besitter en hög kompetens och haft god kontakt med övriga medarbetare och externa parter. Pia har utfört sina arbetsuppgifter med gott resultat och varit mycket uppskattad både som person och för det arbete hon gjort.

Mikael Nachmanson – Ekonomichef

I sitt arbete har Pia rönt respekt för saklighet och ärlighet och arbetat mycket målinriktat och flexibelt, samt även visat stor uthållighet i besvärliga situationer. Pia har utfört sina uppgifter på ett utmärkt sätt och vunnit stor aktning för sitt arbete.

Det har varit stimulerande att arbeta tillsammans med Pia och jag vet att hon kommer att klara många nya utmaningar i den fortsatta karriären.

Christina Hjorth – Ekonomichef

P S P
FASTIGHETSFÖRVALTNING

Pia är som person positiv, noggrann och initiativrik. Hon är bland annat den person som fått nya arbetsmetoder att börja fungera hos oss. För oss har hon varit ovärderlig hjälp, den som spontant ställt upp och tagit ansvar, alltid med samma fina humör.

Johan Brage – Ekonomichef

Vi har funnit att Pia har god fallenhet för redovisningsarbete och hon har utfört sitt arbete noggrant. Pia har visat god vana vid vårt redovisningssystem SPCS Administration 1000 och har haft lätt för att samarbeta med vår personal.

Bengt-Olof Runbjer – Företagskonsult

Kontakta oss

et|icon_pin_alt|

Radiovägen 3, 135 48 TYRESÖ

et|icon_phone|

07200 690 39

et|icon_mail_alt|

rattval@outlook.com