Presentation

Om mig och min yrkesroll

Jag är 49 år, gift och mamma till fyra barn (20, 18, 10 och 7 år). Min fritid består av en del aktiviteter men de yngre barnen, så som hockey, ridning och fotboll. Själv är jag också väldigt aktiv och har god fysik. Vilket både är och har varit en fördel för mig i mitt yrkesliv. Jag är uthållig och stresstålig.

Att starta min egen redovisning -och konsultbyrå är det bästa beslut jag tagit i mitt yrkesliv. Jag har 16 års erfarenhet som ekonom. Jag älskar mitt yrkesval och hoppas på en fortsatt spännande utveckling inom redovisning. Jag är ambitiös och pålitlig.
Min utbildning, inom ekonomi en är kvalificerad yrkesutbildning ”Ekonomistyrning med inriktning redovisning”, på Frans Schartau i Stockholm.

Jag har både arbetat på redovisningsbyråer, samt fastighetsförvaltning. Jag har också arbetat på ett par ekonomiavdelningar på större företag. I många år har jag arbetat på JF Hillebrand Logistics AB, som distribuerar alkoholhaltiga drycker, med vinimportörer som kunder.

Jag har i min roll som ekonom arbetat med löpande bokföring, påminnelsehantering, löner, samt redovisning, så som avstämningar, rapporter, deklarationer och årsredovisning.
Jag har ansvarat för anläggning -och projektredovisning.
I mitt arbete har jag också erfarenhet av koncernavstämning, likviditetsplanering/prognosarbete, pensioner och löneskatt.
Jag har varit mycket delaktig i projektarbete vid uppgradering av debiteringsmodell.
När det gäller kundavtalshantering har jag varit en nyckelspelare att hitta lösningar, med eller utan systemstöd, med uppsättning av kopplingar i affärssystemet IFS.

De system jag har arbetat/arbetar i är VISMA Spcs, BL – Björn Lundén IFS affärssystem och SAP. Jag har också viss erfarenhet av andra redovisningsprogram som Hogia och Fortnox.

Tack för att ni tagit er tid att läsa detta och hoppas att jag fångat ert intresse.

Kontakta oss

et|icon_pin_alt|

Radiovägen 3, 135 48 TYRESÖ

et|icon_phone|

07200 690 39

et|icon_mail_alt|

rattval@outlook.com